Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Διάκριση μαθητών στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία 2022

Οι μαθητές μας της Στ΄ Τάξης (Στ 1 και Στ 2) πήραν μέρος στο διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας "Παιχνίδι και Μαθηματικά" με σκοπό να έρθουν σε επαφή με πτυχές της μαθηματικής σκέψης αλλά και να αναδειχθούν τα μαθηματικά ως εργαλείο αντιμετώπισης των προβλημάτων της καθημερινής ζωής.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας που κατάφεραν να διακριθούν αλλά και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κ.Νικολετοπούλου Ανδρομάχη και κ.Οικονόμου Άγγελο για τη στήριξη και την προετοιμασία των μαθητών. 



Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η Β' Τάξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών

Οι μαθητές της Β' Τάξης του σχολείου μας, στις 25 Μαϊου ημέρα Τετάρτη, επισκέφθηκαν το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας και πήραν μέρος σε πρόγραμμα με τίτλο "Πολίτες Μεσογείου". Η υπεύθυνη του προγράμματος Γεωργία Μανωλοπούλου ταξίδεψε τα παιδιά στον χώρο και στον χρόνο με άψογη παρουσίαση... Τον λιγοστό χρόνο που απέμεινε μετά το Μουσείο τον αξιοποιήσαμε στον Φάρο της Πάτρας παίζοντας...
















Έπαινος Συμμετοχής

ΕΠΑΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς κ. Άγγελο Οικονόμου και κ. Ανδρομάχη Νικολετοπούλου και στους μαθητές της Στ' τάξης του σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στον μαθητικό διαγωνισμό:

'Η ζωή στο σπίτι και στο σχολείο με τον κορονοϊό '.