Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Σπίτι Nερού και Kέντρο Βιομάζας

Η Στ' τάξη επισκέπτεται το σπίτι νερού και το κέντρο βιομάζας!


Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας

Οι Ε' και ΣΤ' τάξεις ξεναγούνται στην ενορία της γειτονιάς μας, από τον π.Κωνσταντίνο! Μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία, όπου μπόρεσαν να  συνομιλήσουν για θέματα παλιά αλλά και σύγχρονα!




Μια όμορφη εκδρομή


Οι Β’ και Δ’ τάξεις παρακολούθησαν την παράσταση ΟΛΟγυρα, ΟΛΟτελα, ΟΛΟιδιοι, μια κωμωδία για όλες τις ηλικίες που θίγει το μείζον διαχρονικό ζήτημα του εκφοβισμού με τρόπο ευφάνταστο, απολαυστικά ψυχαγωγικό, συγκινητικό αλλά και εμπνευσμένα διδακτικό. Στη συνέχεια πήγαν στον Ι.Ν. Αγ.Ανδρέα, ναό αφιερωμένο στον Πρωτόκλητο Απόστολο του Χριστού, όπου και ξεναγήθηκαν.






Γιορτάζοντας το Πολυτεχνείο!

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου οι μαθητές των Ε1 και Ε2 τμημάτων παρουσίασαν ένα σύντομο χρονικό των γεγονότων του Πολυτεχνείου και είπαν χαρακτηριστικές απαγγελίες. Τραγούδησαν σαν άλλοτε, τότε που οι φοιτητές τραγούδαγαν στα κάγκελα, ζητούσαν ψωμί για όλους, δωρεάν παιδεία, ελευθερία σκέψης σε όλους και μας θύμισαν ότι η δημοκρατία είναι ένα πολύτιμο αγαθό. Και στη δημοκρατία κάθε άνθρωπος είναι αναγκαίος !



Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Ανακοίνωση Γιορτής Πολυτεχνείου




Αγαπητοί μας γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή  15 Νοεμβρίου 2019 ημέρα εορτασμού του Πολυτεχνείου δεν γίνονται μαθήματα, αλλά σύμφωνα με την εγκύκλιο (Φ7./ΦΜ/173325/Δ1) και  μετά από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων το Σχολείο μας θα συμμετέχει στις εορταστικές εκδηλώσεις. Oι μαθητές της Ε΄ τάξης θα παρουσιάσουν το μήνυμα της γιορτής  στους μαθητές του Σχολείου μας. Το ολοήμερο τμήμα δε θα λειτουργήσει αυτήν την ημέρα. ‘Όλοι οι  μαθητές θα προσέλθουν κανονικά το πρωί και θα αποχωρήσουν  στις  9.30 πμ. 
Οι γονείς  θα παραλάβουν  τους μαθητές/τριες  από τις 2 εξόδους του Σχολείου.

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Οι μαθητές της Δ' τάξης με ποιήματα, θεατρικά έργα, τραγούδια τίμησαν την εθνική επέτειο, γεμίζοντάς μας με εθνική υπερηφάνεια!


Λαϊκό Φροντιστήριο


Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται με τον εξής τρόπο:
1) Στην Αντιδημαρχία Παιδείας & Αθλητισμού Πλατεία Γεωργίου 17 Α', 3ος όροφος, καθημερινά από Δευτέρα - Παρασκευή και ώρα 9.00 -15.30 μμ.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610-274035
2) Στα Γραφεία των Δημοτικών Διαμερισμάτων και Τοπικών Συμβουλίων του Δ.Πατρέων
3) Ηλεκτρονικά μπορούν να κατατεθούν επίσης αιτήσεις συμμετοχής στο email: fal@patras.gr

Οι αιτήσεις μπορούν να ανευρεθούν στο site του Δήμου e-patras.gr