Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο και στο Κάστρο...

Η Γ τάξη του σχολείου μας (4/12/2018) επισκέφθηκε το Λαογραφικό Μουσείο Πατρών και έκανε ένα ενδιαφέρον ταξίδι στο παρελθόν θαυμάζοντας τα εκθέματα λαϊκής τέχνης. Το ταξίδι δεν τελείωσε εκεί. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο παλαιό φρούριο, παρακολούθησαν ενημερωτικό βίντεο, έπαιξαν και διασκέδασαν.




Μια όμορφη εκδρομή


Οι Α και Β τάξεις του σχολείου μας σήμερα Δευτέρα 3/12/18 παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση: Σκύλος με σπίτι στο θέατρο Επίκεντρο και άντλησαν πολύτιμα μηνύματα για τη ζωή τους.Ύστερα επισκέφθηκαν το Ναό του Πολιούχου και προσκύνησαν τη χαριτόβρυτη κάρα Του. Οι μαθητές μας δημιούργησαν πρωτότυπες κατασκευές με την εικόνα του Αγίου!



Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Βαθμολογία και χριστουγεννιάτικο παζάρι




Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 46ου 12/Θ   Δημοτικού Σχολείου  Πατρών σάς προσκαλεί στο Σχολείο την Δευτέρα 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018, και ώρα 13.15, προκειμένου να παραλάβετε πρώτα τους μαθητές/τριες και στη συνέχεια 13.20 για  την επίδοση  της βαθμολογίας  του Α΄ τριμήνου (τάξεις Γ΄+Δ΄+Ε΄+ΣΤ΄). Για τους μαθητές των τάξεων Α και Β΄ δεν προβλέπεται Έλεγχος Προόδου (θα γίνει μόνο προφορική ενημέρωση). Το ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά για όσους μαθητές/τριες παραμείνουν  εκείνη την ημέρα. Οι εργαζόμενοι γονείς που επιθυμούν γονική άδεια για να απουσιάσουν από την εργασία τους  να μας ενημερώσουν νωρίτερα  για να τις έχουμε έτοιμες. Την ίδια ημέρα από τις 13.15 και μετά  θα λειτουργήσει το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι με χριστουγεννιάτικα είδη από το Σύλλογο Γονέων. To Σχολείο μας θα συγκεντρώσει τρόφιμα   στις 17/12 και 18/12/ 2018 για να  διατεθούν σε φτωχές οικογένειες από την  Ενορία Άγιος Ανδρέας  Εγλυκάδας.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2019.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων και
Ο Διευθυντής του Σχολείου

Παναγόπουλος Αθανάσιος